sunnuntai 14. lokakuuta 2012

DIY: Lumisadepurkki lapsen valokuvasta

Taas löytyi kiva idea, itsetehty lumisadepallo. Ota kuva lapsestasi, leikkaa se muotoon ja laminoi. Liimaa kuva purkin kannen sisäpuolelle. Pidä huoli, että liimaa tai koristeita ei mene kierteisiin saakka, että saat purkin tiukasti kiinni.
Lisää purkki täyteen vettä ja hileitä. Mukaan voi sekoittaa pari lusikallista glyseriiniä tai vauvaöljyä. Hileitä kannattaa laittaa aika paljon, etenkin jos purkissa on paljon koristeita mihin ne voivat takertua kiinni. Sitten vaan kansi paikoilleen ja kokeilemaan millainen lumisade saadaan aikaiseksi!Tämän idean ja kuvien alkuperä on Our best bite

6 kommenttia:

 1. Oon törmännyt netissä näihin ennenkin, mutta tässä oli niin kivat kuvat, että innostuin vähän itsekin. Ehkä me tehdään näitä jouluksi :)

  VastaaPoista
 2. Ihania! Meidän lapsilla on aina ollut intohimo näihin lumisade/hilepurkkeihin.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana idea - kiitos myös todella selkeästä ohjeesta. Vielä tarkentava kysymys kuitenkin: ei siis tarvitse välttämättä olla tuota glyseriiniä vaan ihan tavallinen vauvaöljykin sopii -ymmärsinkö oikein ?

  VastaaPoista
 4. Millainen liima on hyvää, että varmasti sitten pysyy kun kastuu?

  VastaaPoista
 5. Hileet menee klimppiin, onko jotain neuvoa tähän?

  VastaaPoista
 6. Bet365 Casino NJ 2021 - Mapyro
  The Bet365 NJ sportsbook is now live and available in Pennsylvania and New Jersey. The 거제 출장안마 Bet365 천안 출장안마 mobile app for iOS and Android makes placing a 논산 출장샵 bet on 안성 출장샵 any 포항 출장안마 of your

  VastaaPoista

Anna vähän aikaasi ja piristä päivääni viestilläsi!