tiistai 7. elokuuta 2012

Lisää lapsi-kivaa: saippuapilvi


Lisää hassuja juttuja lasten kanssa toteutettavaksi. Tässä pannaan saippua, Ivory-saippuaa suositellaan, mikroon kahdeksi minuutiksi täydellä teholla. Alle kannattaa laittaa pala paperia tai muuta suojaamaan pohjaa. Tuloksena kuivunut saippuapilvi, jonka voi antaa vaikka lapselle mukaan kylpyyn vesileluksi. Pilvi hajoaa kuulemma helposti pieniksi palasiksi, joten lasten käteen se kannattaa antaa vasta kun ollaan turvallisella maaperällä eli sotkut saa helposti siivottua. Pilvestä voi myös tehdä uusia saippuoita rikkomalla sen pieniin osiin esim. tehosekoittajalla, lisäämällä vähän lämmintä vettä ja ehkä saippuaväriä. Sitten vaan muotoilemaan sitä vaikka piparimuoteilla ja saippuat kuivumaan.


Tämän idean löysin Our best bites-blogista.

4 kommenttia:

 1. kiitos, kun jaat kivoja ideoita! Noi dinosauruksen munat pitää kyllä tehdä pojan synttäreille! Hauska ja vähän erilainen idea perinteisen onginnan sijasta! :)

  VastaaPoista
 2. Tulin vain ilmoittamaan että sun kommentti arvontaan on tullut jo päiviä sitten ja on mukana. Poistin kaksi uutta kommenttia. Noita osallistujia kun on kohta 400, niin kommentit on monella eri sivulla. Pitää painaa lataa lisää sieltä alhaalta, että pystyy lukemaan kaikki kommentit. Niitä taitaa olla 4 sivullista jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tiesin torveilleeni. Yritin selailla ja ihmetellä. Väkimäärä taisi hämätä. Sorry!!

   Poista
 3. Hei! Kiva postaus. Mistä oot hankkinu Ivory-saippuan?

  VastaaPoista

Anna vähän aikaasi ja piristä päivääni viestilläsi!