torstai 2. elokuuta 2012

Legohyvää asuntomessuilla


Asuntomessuilla meillä oli tänä vuonna yksi kohde ylitse muiden, Sos-lapsikylän uusi perhekoti. Syy kiinnostukseen johtui siitä, että mieheni osallistui kohteen hyväntekeväisyysproggikseen ja rakenteli sinne Lego-taidetta. Toiveena siellä oli saada seinälle norsu ja panda ja nehän mies sinne teki. Kohteen koko sisustus on saatu lahjoituksina eri firmoilta. Lego sponssasi noihin teoksiin palikat ja mies suunnitteli ja teki ne vapaaehtoistyönä. Osa edellisen blogin lukijoista ehkä muistaakin, että perheemme on hieman hullantunut legoihin. Mies on ihan heviharrastaja ja poika on tulossa kovaa  vauhtia perässä. Vielä toistaiseksi meillä on oma huone legoille, mutta viimeistään parin vuoden päästä siitä tulee pojan oma huone. Eiköhän sinne silti mahdu iskän legokaupunkikin... 

Niin, sinne messuille... Koko kohde oli mukavan värikäs ja pirteä. Juuri sellainen mihin lasten ja nuorten on varmaan mukava tulla asustelemaan, vaikka vaikeita aikoja saattavatkin käydä elämässään läpi.
Samassa kohteessa oli yksi kalustamattomista huoneista jätetty messuyleisön somistuksen varaan. Lapset ja nuoret olivat kertoneet heille tärkeitä KOTIin liittyviä asioita. Niistä oli valittu Rakkaus, Turva, Pehmeä sänky ja Tuttu tuoksu tarroihin, joista jokainen messukävijä sai valita itselleen tärkeimmän ja liimata sen johonkin huoneen valkeaan pintaan. Tarroja oli kaikkialla, kattoa myöten.

Meidän perheelle valikoitui "Rakkaus"-tarrat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna vähän aikaasi ja piristä päivääni viestilläsi!